Çorum ST Sıla Tur Taşımacılık, turizm sezonuna 10 adet 2011 model Volkswagen Crafter ekleyerek başladı.

Çorum ST Sıla Tur Taşımacılık, turizm sezonuna 10 adet 2011 model Volkswagen Crafter ekleyerek başladı.
2016-03-13 23:46:00


Çorum Sıla Tur Taşımacılık, turizm sezonuna  10  adet 2011 model Volkswagen Crafter ekleyerek başladı. Yeni araçlar, dün Ahlatçı otomotiv Volkswogen Plaza'dan teslim alındı.

Sıla Tur Genel Müdürü Mustafa Ünal, yeni araçların anahtarlarını Ahlatçı Otomotiv Ticari Araç Satış Şefi İsmail Erkoçak'tan aldı.

 

Sıla Tur'un sektörde 12. yılını geride bıraktığını belirten Genel Müdür Mustafa Ünal, "Prensibinden taviz vermeden ve geleceğimiz olan çocuklarımızı kendi çocuğu gibi benimseyen kadrosu ile öğrenci ve personel servis hizmetlerinin yanı sıra şehirler arası taşımacılık da yapmakta olup, D2 Yetki Belgeli, yatar koltuklu, klimalı son model lüks araçları ile yolcularına otobüs konforu sunmayı amaçlayan, yol boyu açık büfe ikramları ve her aracında yedek şoför bulunan araçlar ile turizm taşımacılığı, okul gezileri, havalimanı transferleri hizmetlerinde kaliteden ödün vermeden, her bir koltuğun kişi başı 125 bin TL ferdi kaza koltuk sigortalı araçlarımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek uydu sistemli, VIP tarzı araçlarla hizmetlerimize devam etmekteyiz." Dedi.
 

Ahlatçı Otomotiv'in satış ve satış sonrası hizmette beklentilerine karşılık verdiğini ve bu nedenle araç alımında Ahlatçı Otomotiv'i tercih ettiklerini belirten Ünal, başta bölge müdürleri olmak üzere ticari araç satış şefine ve Ahlatçı Otomotiv'in tüm personellerine teşekkür etti.

 

Mustafa Ünal, hiçbir başarının tek başına elde edilemeyeceğini belirterek "Bugünkü konumumuza halkımızın sayesinde geldik. Hizmetlerimize ilgi gösteren tüm öğrenci velilerimize, servis hizmeti sunduğumuz kurum amirleri ve personellerine, halkımıza, gece gündüz tüm yüreği ve üstün gayretleriyle işine özen gösteren, disiplinli ve eğitimli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

 

Kaynak : http://www.corumhakimiyet.net/Detay/27741/Default.aspx#.VuXecJyLTIU


Haberin Tam Adresi : http://www.silatur.com/haberler/basinda-biz/corum-st-sila-tur-tasimacilik-turizm-sezonuna-10-adet-2011-model-volkswagen-crafter-ekleyerek-basladi